Информираност

Едно от основните неща, които не трябва да забравяш когато вече си станал инициатор на кампания е да поддържаш аудиторията добре информирана.
Всеки, който е бил заинтригуван от каузата ти и е отделил време и средства, за да ти съдейства – заслужава да знае какво се случва с напредъка ти.
Пиши НОВИНИ по кампанията си!  Никога не се притеснявай, че нещо е твърде незначително, за да бъде написано там – това е твоята кампания, твоите коментари, твоите дарители – колкото по-активен си – толкова по-здрава и ползотворна комуникация осъществяваш с аудиторията си. Бъди позитивен, бъди весел, оптимистичен и най-важното –ИНФОРМИРАЩ!

Разполагаш с пълен текстов редактор, снабден с всичко необходимо да оформиш по привлекателен и четим начин своята информация.

nowini
Освен това, всяка твоя новина – се превръща в самостоятелен пост във Facebook, който от своя страна може да генерира нови коментари, харесвания и споделяния – а не е ли това, от което кампанията ти се нуждае – АКТИВНОСТ и ЖИВОТ!  

ПОЛЗИТЕ ОТ ТВОЯТА АКТИВНОСТ

  • Съпричастност – това го кара да се чувства част от проекта ти,
  • Значим принос – непрекъснатите обновления му напомнят – че той също е допринесъл за твоя успех.
  • Демонстриране на хъс и воля за успех – когато си позволяваш коментиране и обновяване на информацията – ти показваш своя неуморен ентусиазъм, огромната си воля и желание да постигнеш целта си.
  • Жива кампания – коментарите по твоята кауза, освен че осигуряват информация по всяко раздвижване около нея, непрекъснато напомнят за нея и я поддържат ЖИВА.
  • Колектим награда за твоето старание – активността на организатора на кампанията с коментари, споделяния и харесвания на всеки елемент от кампанията, който им се стори важен – покачват ПУЛСА на кампанията му. Освен всички позитиви, изброени дотук – високият пулс може да отреди на кампанията ти челно място на страницата на Колектим и разбира се ако успееш да се класираш в първите 4 места за най-активен организатор – Колектим ще подкрепи кампанията ти и материално!

Сега си ти наред!

Сподели ни опит, дай съвет, който мислиш, че пропускаме – използвай коментарите под статията, за да бъдеш полезен за някой друг.

Знанието е да се споделя, а ние няма да се сърдим ако ни покажеш, че не сме били достатъчно изчерпателни и ни зашеметиш с някой страхотен съвет!