За смелия първи потребител на Колектим – добре дошла, Дени!

Първият ни потребител

Едва сме натиснали бутона „Старт“ на Колектим, дори не смеем да се „покажем“ още, а ето че има БУДНИ, търсещи, креативни и благородни хора!

10636712_10203634815325584_3266295007050145971_oДени Денева

е официално – първият Колектим потребител, прекрачила границата на недоверието и скептицизма, тя намери поле за изява на своята идея именно в нашата платформа… Още в първите часове от съществуването й… Благодарим ти, Дени!

Дени е младо, амбициозно и наистина креативно момиче. Намерила е израз на своята артистична душа в Ателие за ръчноизработени меки играчки, чорапени животни и текстилни аксесоари. ТЯ ги изработва… Един от малкото останали хора в нашите високо технологични дни, който използва ръцете си, за да създава НЕЩА… Неща, които да създават радост…

Поразровихме се малко повече за нашия първи потребител, защото няма как да не отбележим, че беше светкавично-забележителна в организирането на своята Колектим кампания. И какво установихме – на външен вид малка и нежна, всъщност приютява огромно и състрадателно сърце. Сърце, което се движи от ръцете на любовта …към…ЖИВОТА! Това е и причината да създаде своя личен бизнес с топлината на един чувствителен, вгледан в света маниер. (Защото днес малко хора правят бизнес, а още по-малко го правят с душа…) Е, тя това прави, и освен това – го прави успешно!!!
Когато се измори да твори, въпреки че това е почти невъзможно при един артистичен човек, Дени организира различни, шарени и атрактивни работилнички за деца свързани с рисуване и шиене… Моля ви, нека не пропускаме факта че тя работи с най-критичната таргет група – ДЕЦАТА! И техните искрени усмивки – са най-голямото доказателство за успеха й и най-движещият я стимул да продължава да бъде такава каквато е – ОТВОРЕНА към доброто! Тя е истински КОЛЕКТИМ човек!

Вие как мислите – такъв човек заслужава да има последователи, заслужава да получава добър старт в живота и да УСПЯВА… Нищо не ни струва да я подкрепим, а тя ще успее да осъществи благородната си идея и да зарадва дечица, лишени от родителски грижи със своите ръчно изработени играчки. ЕТО Я И КАМПАНИЯТА Й – и не забравяйте – може да й ударите едно рамо не само финансово – споделете я, разпространете я- помогнете и да намери съмишлениците, които заслужава!

Дени, гордеем се да имаме такъв потребител – вдигаме всичките си палци за теб!