Видеото – лесни трикове да направиш кампанията си успешна.

Добави си видео

Какво е видеото? 

Вероятно ти е правило впечатление как видео, споделено в социалните мрежи от твоите приятели има  много голяма гледаемост и подтиква хората към активност от всякакъв вид – те коментират, харесват, спорят, смеят се. Изобщо Видеото е споделяне на ЕМОЦИЯ и то с огромен заряд – тъй като статичността от снимката е преодоляна – и на практика досегът с аудиторията е много по- силен. Видеото е като къс филм – само че в него актьор може да си ти – да сътвориш смислено послание, което да отправиш по въздействащ начин благодарение на този прекрасен способ.

Не е нужно да бъде ПЕРФЕКТНО…Просто го направи така че да бъде 

  • Кампании с видео имат по-силно влияние върху публиката. Това е начин за теб да разкриеш още малко от себе си.
  • Трябва да бъде видео, което е свързано с твоята кауза. Прекрасно е хората да имат възможност да те видят, да се запознаят с теб и с начина, по който говориш и мислиш. Но все пак това трябва да е видео – което е направено конкретно за случая – а не просто да прикачиш налично видео, само заради това да си запълнил полето. От видеото има смисъл само, ако е по конкретeн повод!
  • Интегрирането на специално изработено видео е стъпка за сближаване с аудиторията, стъпка към изграждане на доверие.

Вложи страст в направата му, без значение, че ще изглежда непрофесионално. Покажи на всички колко много те и е грижа за това, което си се захванал да правиш! Качи го в Youtube.com  и си го закачи към страницата на кампанията. 

Сега си ти наред!

Ако се сещаш за други съвети как да направим видеото към кампанията си по-хубаво – коментарите отдолу са полето ти на изява.

Тук ценим всяко мнение и не се сърдим ако спориш с нашето.. В спора се ражда истината!