За най-новия Колектим смелчага – Успех Емо, Успех WireGame!

Поздравеления за новия Колектим потребител, който се осмели да създаде кампанията си при нас – ЕМИЛ КИРИЛОВ!

Емил, макар и на скоро станал татко, успява да задели огромно количество от времето и енергията си за странични занимания, които идват като плод на бързо работещия му ум.

От малкото ни комуникация с него бързо можем да заключим, че този ум наистина работи на бързи и ефективни обороти – един от малкото хора които можеш да срещнеш – за които наистина важи изразът – „Умът му е като бръснач“. Е – ей това е Емо..

Емо е инженер по образование и професия. Самият той сподели, че онова което го влече най-много са хардуерните проекти или казано по друг начин „тези, които могат да се пипнат“.

Емо открито ни споделя своите идеи и планове за един по-хубав и светъл свят, амбициозни идеи, в които прозира освен високо ниво креативност – голяма доза алтруизъм и поглед в бъдещето – „Основна цел ми е да създавам организации и продукти, които да помагат на другите хора да подобрят живота си, да получават добри доходи.“

Пълен с проекти и идеи, първото за което ще поиска съдействие от близки приятели и познати… и от всеки на КОГОТО МУ ПУКА – е една игра, за която той самия говори с много любов…WIREGAME.

Но какво е WireGame?

WireGame е игра за забавление на малки и големи, която има за цел да развие моториката у децата, но може да се използва и за тест на спокойствието на „порастналите деца“.

Целта на играта е да преминете с металния пръстен от единия край на жицата до другия без да я докоснете с него. Ако докоснете дори и за миг жицата, ще чуете звуков сигнал, зелената лампа ще светне червено, а вие ще трябва да започнете трасето отначало.

Колектим застава твърдо зад една кампания която цели да въведе в детския свят играчка, която не е изработена от токсични пластмаси и вредни материали, направена е на ръка…с любов… и целта и е да РАЗВИВА! Това е абсолютният антипод на всяка китайска измислица, създадена с цел да опразни джоба ви .. и да създаде токсичен отпадък..около детето ви..

Колко често виждате играчки от този ранг? Със сигурност не много…

Нека всички, на които ни пука да отделим по мъничко средства, за да помогнем на Емо да реализира продукта си. Ако всеки от нас дари по малко – той ще има шанса да събере МНОГО! И Тази Коледа много деца да бъдат изненадани с качествен подарък..

Не забравяйте, че в Колектим имате възможност да подпомогнете кампанията му и само като я направите известна – използвайте способите за това – защото това е най-малкото което можете да направите, за да помогнете на Емо да достигне до по-голям брой привърженици на идеята му.

УСПЕХ, ЕМО!