Какво е boost и как се ползва?

Поради промени във функционалността на Facebook, които забраняват поканата на приятели през външни платформи, функциите "Покани приятел" и "Boost" са спрени.

 

Какво е Boost?

Boost-ът е един от начините да подкрепиш кампания, на която симпатизираш.

Всеки Boost подхранва пулса ти, а това е страхотно за кампанията ти, защото високият пулс може да ти спечели едно по-добро популяризиране на кампанията. Това означава, че колкото по-висок е пулсът ти, толкова по – голям е шансът да си сред първите трима създатели на кампании – които печелят реклама във Фейсбук, финансирана от Колектим.

Когато се ползва опцията Boost – този, който е решил да те подкрепи – може да покани всичките си приятели от фейсбук списъка си и да направи кампанията ти видима за всички тях. Готино е, нали?

Кой може да boost-ва?

Всеки, който вече се е log-нал в системата на Колектим със своя Фейсбук акаунт може да boost-ва кампания и да и осуигури допълнителен съпорт.

Колко пъти мога да boost-на една и съща кампания?

Можеш да Boost-ваш колкото пъти поискаш. Абсолютно безплатно е. Колкото повече – толкова повече!

Мога ли да Boost-на своя кампания?

Boost-ът има тази специфичност – не е позволен когато се опитваш да подкрепиш сам себе си.. В крайна сметка – нали за това са приятелите – дай им шанс да ти покажат, че са такива!

 

Откъде мога да boost-на?

boostwhereОпцията за Boost се намира точно под бутона за дарение в самата кампания. Веднага след като го посочиш, ще видиш кратко обяснение какво е това, а при избор на бутона, Колектим ще ти даде възможност освен да boost-неш и да напишеш нещо за спомен и кураж на създателя на кампанията.

 boost2Отдели време за топли думи – хората се радват много да четат мили слова…

 

След като напишеш посланието си, веднага ще се появи прозорец с твоите фейсбук приятели, които можеш да поканиш към въпросната кампания – те да я видят и да вземат решение да я подкрепят или не. С един БУТОН – BOOST – можеш да призовеш целия си списък от приятели.