Как да напишеш „Благодаря“, което да трогне дарителя ти

Никога не забравяй да благодариш

Изпрати лични съобщения на всеки, който ти е помогнал. Покажи на всеки колко признателен си за помощта му. Когато правиш това – всъщност даряваш със сила, този, който ти e дал възможност. Толкова естествен жест на взаимност! Ето няколко полезни съвета, как твоето Благодаря – да звучи наистина запомнящо се!

  • Бъди прям и искрен. Човекът, който те чете трябва наистина да ти повярва, че му благодариш. Използвай думи, които са нежни и лични. Не пиши просто „Благодаря“ , а го напиши така, че то да значи наистина нещо.
  • Бъди честен. Това е част от това да бъдеш прям. Кажи на човека, на когото искаш да благодариш, че не би могъл да се справиш без неговата подкрепа – но го кажи само, ако наистина го мислиш. Фалшът винаги отблъсква.
  • Бъди конкретен. Просто „благодаря“ не е достатъчно. Кажи за какво благодариш.
  • Покажи на човека, че разбираш каква саможертва е направил, за да ти помогне. Без значение дали е малка или голяма – тя е в твоя полза и ти трябва да му покажеш, че я оценяваш.
  • Думите, които пишеш – трябва да са внимателно подбрани – имаш привилегията да имаш времето да ги измислиш, така че формулирай изказа си ласкаво. Човекът, който те чете, трябва да знае, че си отделил достатъчно време, за да му напишеш това специално писмо.
  • Сподели успеха, който си постигнал – благодарение на твоя поддръжник. Нищо не би го зарадвало по-истински от това да види, че с негова помощ си постигнал нещо значимо.

Сега си ти наред!

Мнението ти е важно за нас.. Ама наистина!

Ползвай коментарите, за да ни споделиш и своите знания, със сигурност има много какво да научим и ние от теб!