Срещата…с Героите на „Сити Души“

Българчетата!

…За които е важно да се грижим. За [badge style=“blue“][/badge]бъдещето – общото, по-доброто, желаното от всички нас.

Не ги изоставяме, защото те могат да се усмихват на нещо много малко, което друг изхвърля пред очите им.

Защото те са достатъчно изоставени, за да им покажем, че няма да са сами. Че могат да разчитат на нас, а ние – на бъдещето.

 

На тях и техните майки е посветена кампания „Сити Души“. Те са героите на кампанията. Никой не иска детето му да е такъв герой, но нашите герои на Съдбата все още се усмихват толкова невинно и по детски, че никой от нас не би ги изоставил. Вижте тези кадри – с всяко дарение, всяко споделяне и участие в кампанията вие помагате на тях – на децата, на бъдещето, на душите на всички ни да са сити!

Благодарим ви от тяхно име, а те ви подаряват своите усмихнати и чисти личица!

 

Малкия невинно син Калоян и неговия грижовен батко :)
Малкия невинно син Калоян и неговия грижовен батко 🙂
11080555_10152922762273640_2074934281449365232_o
Ivo Iliev: „Батко му ме помоли да ги снимам, защото нямали снимка заедно. Предната седмица идвали момче и момиче фотографи и безплатно направили хартиени снимки на майките с децата, но малкия Коко и брат му не били тогава там. Добри хора са дарили стари дрехи и Калоян е получил синия си гащеризон на звездичките. Брат му е получил ново яке – много беше щастлив, че му е по мярка. Той ми благодари хиляди пъти задето съм натиснал спусъка на фотоапарата и имат снимката заедно… поговорихме с него за кратко.“
Той просто се радва да бъде сниман... кога ли някой някога го е снимал...
Той просто се радва да бъде сниман… кога ли някой някога го е снимал…
Заразяващата чистота на още една детска усмивка..
Заразяващата чистота на още една детска усмивка..
Иво.. един безкрайно любопитен и любознателен ... Иво :)
Иво.. един безкрайно любопитен и любознателен … Иво 🙂
Русата дама, сърдечно и по майчински прегърнала двете дечица е Теодора, счетоводителка във фондацията. Раздава прегръдки и топлина, без да щади от ресурсите.
Русата дама, сърдечно и по майчински прегърнала двете дечица е Теодора, счетоводителка във фондацията. Раздава прегръдки и топлина, без да щади от ресурсите.
Всъщност Теодора обича да се занимава не с финансите на фондацията - а с това да бъде наистина близо до хората! Да им даде надежда. топлина, грижа.. себе си!
Всъщност Теодора обича да се занимава не с финансите на фондацията – а с това да бъде наистина близо до хората! Да им даде надежда. топлина, грижа.. себе си!
Какво ли кара едно дете да се усмихне по този начин? Снимката ме кара да настръхвам... и буца засяда в гърлото ми от кадъра, уловил тази тъжна усмивка...
Какво ли кара едно дете да се усмихне по този начин? Настръхващо е… и буцата в гърлото не мога да преглътна при този кадър.
Този тъжно усмихнат юнак всъщност беше основна фигура в кухнята, помагаше с миенето на съдовете, товареше и разтоварваше разни неща.. тъжен начин  да се научи едно дете на отговорности..  Момчето вдясно е доброволецът, който готви в кухнята.
Този тъжно усмихнат юнак всъщност беше основна фигура в кухнята, помагаше с миенето на съдовете, товареше и разтоварваше разни неща.. тъжен начин да се научи едно дете на отговорности.. Момчето вдясно е доброволецът, който готви в кухнята.

Научете повече за кампанията,  ВКЛЮЧЕТЕ СЕ в нея…

Споделете!

[well]PS. Благодарности на Иво Илиев за цялата отдаденост, чисто сърце, времеви и всячески ресурс, който отделя, за да подкрепи тази кампания. Кадрите, които виждате са през неговия обектив, през неговата душа.[/well]