Как правя дарение?

Стъпките да направиш дарение

На главната ни страница има бутон „Чувстваш ли се щедър“, точно под този за създаване на кампания.

Той те препраща към списък с топ кампании, където можеш да си избереш кампания, която да разгледаш, прочетеш и да разбереш на коя кампания симпатизираш. Това е в случай, че нямаш някоя конкретна кампания предвид и просто си в дарителско настроение.

 

 

 

darenieflat1Когато влезеш в кампанията, която си си избрал – ще видиш оранжевия бутон „ДАРИ“ . Над него са опциите, които организаторът на кампанията е дал за дарения. Това са суми, които можеш да избереш и директно да дариш.

Ако сумите, които са изброени, не те устройват  – ти също можеш да избереш удобна за теб сума като просто я попълниш в празното поле.

darenie2След натискането на бутона ДАРИ, ще ви се появи екран, който ви дава възможност да изберете награда към дарението което сте направили – ако има заявена такава от създателя на кампанията, да останете анонимен, или да последвате кампанията.

 

Ако изберете „следвай кампания“ ще получавате всички новини по нея и ще бъдете постоянно информиран за развитието й.

 

След като сте се убедили, че сте свършили работата си тук, можете да продължите към плащането.

 

 

 

 

metodi_plashtane

 

Пред вас е екран, предлагащ ви различни методи за осъществяване на дарение. Нужно е само да маркирате, този който е най-удобен за вас.

 

След Това преминете към плащане.

 

paypal_darenieАко сте избрали Paypal плащане, опцията се маркира в синьо и вие сте автоматично препратен към сайта на Paypal.

 

paypalloginНеобходимо е да въведете потребителското си име и паролата си за да продължите към извършване на дарението. След това оранжевият бутон LOG IN.

paypalpayВ следващата стъпка Paypal дава допълнителна информация относно плащането, което сте на път да направите. Ако сте съгласни – продължете с оранжевия бутон PAY.

finalpaypalКогато сте готови с плащането си, можете да се върнете към Колектим.

epaysiteАко сте избрали Ипей, Колектим директно ви препраща към сайта на Ипей, за да въведете там своите потребителско име и парола. След това можете да продължите с бутон „ВХОД“.

potvyrjdavaneepayСледващата стъпка е да потвърдите плащането си или да го откажете.

Когато завършите дарението си – без значение по кой метод – вие ще получите благодарствено съобщение – ако създателят на кампанията е написал такова.

Дори да не е – отново ще сте препратени към страницата на Колектим с възможност да споделите кампанията.

 

Направете го – това допринася за нейната популярност и увеличава шансовете и да събере сумата по-бързо.

 

Когато споделиш във Фейсбук, че си направил дарение – ще се получи съобщението в Timeline-a и всички могат да видят стореното от теб в Колектим. . Разпространявай добрите дела – бъди посланик на добрите каузи!

 

В зависимост от дарението, което си направил, категорията на кампанията, по която си дарил, сумата, честотата на даренията, които правиш – можеш да спечелиш и някой от нашите специални баджове. Не спирай да бъдеш добър – защото всичките ни баджове са страхотни и си струва да се похвалиш с тях!

 

Похвали се в социалните мрежи след като си взел значката си, нека всички разберат с какво сме те удостоили! Забавно е!

Какво се случва след като даря?

wmestu_lajtboks_epay_kraiСлед като си дарил  успешно – Получаваш специално благодаря от човека, на когото си дарил.

 

книгата за дарители е мястото където можеш да дадеш морална подкрепа на създателя на кампанията. Дай му кураж с думи!

Сподели доброто дело, което направи в социалните мрежи! Може пък да вдъхновиш някой друг да бъде добър!
Допълнително ще получиш и имейл от нас.

 

 

 

 Фейсбук известие

Когато споделиш своето дарение – Фейсбук уведомява всички твои приятели, че си направил дарение – като публикува такова съобщение на timeline-a  ти. Разпространи доброто дело – вдъхнови и други хора да съдействат на каузите.

Баджове

badgeВ зависимост от дарението, което си направил, категорията на кампанията, по която си дарил, сумата, честотата на даренията, които правиш – можеш да спечелиш и някой от нашите специални баджове.
И за получаване на бадж можеш да очакваш специален Колектим и-мейл.

Фейсбук няма да пропусне да отбележи на стената ти новата ти придобивка от Колектим.

Не спирай да бъдеш добър – защото всичките ни баджове са страхотни и си струва да се похвалиш с тях!