6 винаги работещи идеи за успешна кампания

Ако все още се нуждаеш от идея за това каква кампания да създадеш – ето няколко свежи съвета и насоки, които винаги могат да се използват, и най-важното – защо хората биха ги подкрепили. Само им придай оттенъка на твоята душевност и наблюдавай как „растат“.

Образование и наука

Хората са склонни да даряват средства когато става дума за самоусъвършенстване. Използвай желанието си да инвестираш в бъдещето си и направи страхотна кампания от него.

Изкуство и култура

Сега можеш да финансираш изложбата си, или издаването на книгата си, или концерта си и каквото още творческата ти натура може да се сети – при това без да се налага да разпродаваш имуществото си. Просто пиши ТУК!

Сватби, годежи, пътешествия, рождени дни

Тези весели и светли поводи, изпълнени с позитивизъм и енергия, са винаги вдъхновяващи за хората да помогнат.

Животни

Тези сладури не могат да си помогнат сами. Покажи ни колко състрадателно е сърцето ти като направиш кампания, за да помогнеш на една животинка в беда.

Бизнес, стартиране

Сега вече не е нужно да теглиш кредити и да се разоряваш, за да финансираш своя бизнес. Просто потърси помощ от своите приятели.

Медицински интервенции

Когато стане дума за здраве – наистина положението е сериозно. Точно затовa Collectim и всички твои приятели са тук – за да подадем ръка в труден момент.

Когато човек има добри намерения – винаги може да намери причина, повод и проект върху които да съсредоточи положителната си енергия.

Сега си ти наред!

Имаш ли идеи за теми на кампании, които не сме включили тук, такива с които можеш да бъдеш полезен на други, на които им липсва отправната точка?

Използвай коментарите, за да споделиш своите ценни съвети, да ни допълниш, да ни поправиш или да ни подсетиш за нещо друго значимо.

Ние няма да се сърдим, ако не си на нашето мнение – ценим различните виждания, подкрепяме ги и си вземаме поука от тях!