7 Начина да събудиш кампанията си след празничното затихване

1. Поздравете аудиторията си.

Използвайте удобния момент да общувате с тях – без непременно това да е с молба за помощ. Кажете им няколко топли думи за настъпилата Нова година, пратете хубави пожелания. Използвайте коментарите в платформата.

kuknal_002

2. Дайте нова информация

Информирайте своите приятели как се е развила кампанията ви досега – кои са последните дарения, какво са написали хората за вас. Отново коментарите са мястото където най-ефективно да го направите!

3. Добавете нова награда.

Сигурно се сещате за нещо оригинално и готино, което можете да предложите в замяна на дарение, което са ви направили. Например – запис на Авторско изпяване на думата Благодаря.. Важно е да е забавно и да е от сърце. И не забравяйте да го споделите разбира се!

4. Публикувайте нова снимка.

Споделете я, естествено!

5. Публикувайте видео

Имало е застой на кампанията ви – време е да направите нещо, което да и подейства като електрошок и да я върне към живота. След такъв период е перфектно да помислите за едно видео, не е нужно да е професионално. Първо подгответе аудиторията си за очакване на видеото. Очакването създава напрежение. В удобен момент можете да „избухнете“ с него.

6. Помолете за помощ – с нови сили…

Споделете кампанията си отново – навсякъде където мислите, че би имало ефект. Използвайте апелите си, за да потърсите подкрепа.

Помолете и за нефинансова подкрепа! Важно е всяко участие!

kuknal_003

7. Поканете приятелите

Поканете отново приятелите си в платформата – използвайте един от трите бутона, за да го направите – или и трите наведнъж. Важното е да стигнете до тях. А и не забравяйте – ВСЕКИ ПРИВЛЕЧЕН приятел в системата на Колектим ви носи по 5 евро в баланса – и на вас и на него – КОЛЕКТИМ подарък.

pokaniCollectim

7. Благодарете

Всеки, който е отделил от времето си, за да ви подкрепи – с харесване, бууст, дарение, споделяне – заслужава вашето благодаря. Не се стискайте.

[alert style=“blue“]Каквото и да правите – запомнете, че за да има успех вашата кампания тя трябва да бъде споделяна, коментирана, харесвана… ПОКАЖЕТЕ КАК СЕ ПРАВИ![/alert]